We gebruiken Cookies om functies voor social media te bieden of om website verkeer te analyseren.
Privacyverklaring

Verhuur ruimte

CollegePoint is een bijzonder gebouw waar training en educatie, vergaderen en ontspanning hand in hand gaan en de studenten van Acuive en eventuele andere opleiders de kans krijgen zich optimaal te ontwikkelen tot uitstekende vakmensen.

Heeft u als ROC gebrek aan adequate lesruimte? Bent u particulier opleider maar heeft u geen eigen praktijkruimte? Of wilt u liever, of ook, opleiden in het centrum van Nederland? Dan kunt u nu terecht bij CollegePoint. U kunt gebruik maken van de theorie- en praktijklokalen, incidenteel of op regelmatige basis, voor een aantal weken of gewoon voor een enkele keer. En dat tegen heldere tarieven. De lokalen zijn zeven dagen per week beschikbaar en drie dagdelen per dag, dus ook 's avonds.

Onze theorielokalen zijn uitgerust met echte smartboards. U heeft de beschikking over internet en kunt uw lessen of presentaties meebrengen op memory stick. Een laptop meebrengen is niet nodig. WiFi is gratis aanwezig in het hele gebouw. Uw studenten kunnen dus draadloos over internet beschikken.

Onze praktijklokalen zijn beschikbaar met of zonder apparatuur. Ze zijn ingericht op de exameneisen die de verschillende examinerende instanties stellen. U bent dus verzekerd van een uitstekende en optimale outillage. CollegePoint heeft lesruimten voor uw kappersopleiding, de opleiding schoonheidsspecialist, allerlei massage opleidingen, opleidingen voor pedicure en medisch pedicure, nagelstyling, visagie en alle gerelateerde opleidingen.

Informeer naar de mogelijkheden.
Home Contact Vacatures Links College Point Stuur e-mail naar College Point